خانه / بلاگ / پشتیبان رمزگذاری‌شدهٔ Google Drive: چه اتفاقی برای داده‌ها می‌افتد؟

پشتیبان‌گیری

پشتیبان رمزگذاری‌شدهٔ Google Drive: چه اتفاقی برای داده‌ها می‌افتد؟

کپی به گوگل درایو در Amunta این کار اختیاری است و برای استفاده از نوت بوک الزامی نیست. وقتی فعال می شود، برنامه یک فایل پشتیبان رمزگذاری شده ایجاد می کند و سپس آن را در فضای کاربر در گوگل درایو بارگذاری می کند.

این قابلیت برای بازیابی زمانی است که گوشی خود را عوض می کنید یا داده های محلی خود را از دست می دهید. گوگل درایو Amunta را به یک اپلیکیشن ابری دائمی تبدیل نمی کند و صفحه درآمد یا هزینه وابسته به اتصال نمی شود.

مسیر پشتیبان‌گیری از گوشی تا Google Drive

  1. Amunta بسته ای ایجاد می کند که شامل پایگاه داده و منابع مورد نیاز برای بازیابی است.
  2. بسته قبل از خروج از دستگاه، رمز عبور دارد.
  3. اپلیکیشن فایل رمزگذاری شده را در حساب گوگل انتخابی کاربر بارگذاری می کند.
  4. پس از بازیابی، فایل دانلود و پس از تأیید روی دستگاه حذف می شود.

پشتیبان‌گیری دستی یا خودکار

نسخه ها را می توان از تنظیمات فعال کرد، حساب کاربری انتخاب کرد، نسخه های موجود را بررسی کرد و نسخه خاصی را بازیابی کرد. این اپلیکیشن سیاست نگهداری تا ۳۰ نسخه اخیر را مدیریت می کند تا فایل ها به طور نامحدود جمع نشوند.

کپی رسیدها و پیوست ها چطور؟

دفترچه اول محلی است، همانطور که ضمیمه ها هم همینطور. وقتی پشتیبان گیری را در Drive فعال می کنید، پیوست های گمشده را می توان از نسخه لینک شده بازیابی کرد. اگر کاربری Drive را روشن نکند، مانع ایجاد فاکتور، افزودن عکس یا خواندن سوابق روی دستگاه نمی شود.

رمز عبور خود را حفظ کنید

رمزنگاری از نسخه محافظت می کند، اما همچنین به این معناست که بازیابی به رمز عبور انتخابی شما نیاز دارد. Amunta یا گوگل بدون آن نمی توانند متن را بخوانند و بازیابی کنند، پس آن را در جای امنی دور از خود فایل کپی ذخیره کنید.

اینترنت به چه چیزی نیاز دارد؟

آپلود نسخه در گوگل درایو، مشاهده نسخه های از راه دور، دانلود آن ها و بازیابی پیوست های راه دور نیازمند اتصال است. ایجاد درآمد، هزینه ها، بدهی ها، فاکتورها، بودجه ها و گزارش ها به آن وابسته نیست.

تفاوت مهم: اپ را حذف کنید و نسخه را حذف کنید

پاک کردن داده های Amunta از گوشی شما به طور خودکار فایل پشتیبان ذخیره شده خارج از اپ یا در گوگل درایو را حذف نمی کند. این کار به گونه ای است که نسخه همچنان یک شبکه ایمنی باقی بماند، اما اگر کاربر بخواهد همه نسخه ها را به طور دائمی حذف کند، باید نسخه های خارجی را به طور مستقل حذف کند.

این ویژگی برای چه کسانی است؟

این مدل برای کسانی مناسب است که می خواهند به راحتی لپ تاپ خود را روی گوشی جدید بازیابی کنند و در عین حال مدل «دستگاه اول» را حفظ کنند. کسانی که نمی خواهند از سرویس ابری استفاده کنند، می توانند یک نسخه محلی رمزگذاری شده ایجاد کرده و به روشی که می خواهند ذخیره کنند. همچنین ببینید فهرست مشاغلی که به اینترنت نیاز دارند.


Amunta یک برنامهٔ رایگان مدیریت مالی شخصی است که آفلاین کار می‌کند و در Google Play و App Store. آشنایی با Amunta.
← مقالهٔ قبلی: تفاوت A-Link و A-Link+مقالهٔ بعدی: Amunta یا Amunta+ →